Egész éves egészségprogramok


“Nem a betegségekkel kell foglalkoznunk, hanem az életmódunkban lévő hibákkal. Szüntesd meg ezeket a hibákat, és a betegségek maguktól eltűnnek! (Are Wearland)

Egy cég életében az első lépés a munkavállalók egészségének megőrzésében, hogy egészségfelméréseket és egészségprogramokat indítanak, még ha rendszertelen időközönként is. A felmérések és visszajelzések segítenek feltárni a jelenlegi egészségügyi állapotunkat, de önmagában nem fog megváltozni tőle az életmódunk, egészségünk.

Ha valódi életmódváltást és segítséget szeretnénk nyújtani a dolgozóknak, akkor nem elég az időközönkénti szűrés, hanem folyamatos, év közbeni programokat kell biztosítani. A változtatásra már mindenképpen szükség van a munkavállaló egyéni motivációjára is, de elősegíthetjük ezt egy egész éves egészségprogram sorozattal. 

Az egész éves egészségprogramjaink során munkahelyi, kihelyezett egészségfelméréseket végzünk, visszajelzéssel, tanácsadással és nyomon követéssel. A program lényege, hogy nem alkalmi mérésekre, tanácsadásra kerül sor, hanem egész évben nyomon követjük a résztvevőket, folyamatos segítséget nyújtunk számukra. Így nem tüneti kezelést, hanem átfogó, életmód változtató programot, teljes life managementet kínálunk számukra.

Több szakirányról biztosítunk szakembereket. Programjainkat sport, táplálkozás, ergonómia, konzultációk, elméleti és gyakorlati modulok ajánlásával, cégre szabottan állítjuk össze. 

Az egész éves egészségprogramok jellemzői:

  • Különböző fittségi mérések a program elején és végén, ezáltal összehasonlítható és követhető a változás.
  • Egyéni riportot, visszajelzést kapnak a résztvevők a mért eredményeik alapján, így valós problémákat kezelünk.
  • Egyéni mozgásprogramot kapnak a résztvevők.
  • Folyamatos kontroll és segítségnyújtás.
  • Hosszú távú program.

Egészségprogram csomagok:

Háromféle egész éves egészségprogram csomagunkat a különböző igényekre állítottunk össze, de az alapelemek bővíthetőek kiegészítő szolgáltatásokkal is.

Valamennyi csomagunk tartalmaz különböző egészségfelméréseket, részteles és egyéni visszajelzést, és életmód programot, valamint a mérések megismétlését a program végén. Mindemellett év közben is fogjuk a résztvevők kezét, hiszen folyamatos programokat biztosítunk.

Már az alapcsomagunk is tartalmazza a folyamatos life coachingot, további 2 csomagunk pedig bővített felméréseket és szolgáltatásokat tartalmaz.

Részletes program ajánlatunkért lépjen velünk kapcsolatba bármelyik elérhetőségünkön.

Speciális, gerincvédelmi programunkról részletes leírást talál a gerincvedelem.hu oldalon.

Ismerje meg egészségnap vagy munkahelyi egészség programjainkat is részletesebben.